Over ons 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

BeeFinity is een Yellax merk!

Yellax, opgericht in 2001, is ontstaan uit de praktijk. Het bedrijf is gebaseerd op ontevredenheid over ontwerpfouten en repetitieve taken in ontwerpprocessen. 

Met een enthousiast en gepassioneerd team werken we met elkaar aan de toekomst van de industrie. De ontwikkeling van BeeFinity is een cruciaal onderdeel bij het optimaliseren van ontwerpprocessen voor de industrie, infra en HVAC. Onze kracht met BeeFinity zit in de samenwerking met klanten en partners. Op deze basis zijn wij in 2017 gestart met de ontwikkeling van BeeFinity. Wij zijn innovatief, vernieuwend en verbeteren onszelf continu. Wij zijn bereid alles te delen en niets achter te houden dat relevant kan zijn voor de klant. Zo is het idee ontstaan om door
co-creatie productbeheer voor altijd te veranderen. Co-creatie zorgt ervoor dat datakwaliteit en bijlagen altijd en overal beschikbaar zijn. 

Meer weten: 

Enkele teamleden aan het woord

Jacco Aalbers

Jacco Aalbers

Software tester & technical support

Als je Yellax zegt, dan zeg je collegialiteit en respect voor elkaar. Dat maakt dat ik elke dag met plezier aan het werk ga, ook als ik in deze tijd veel thuis werk.

Als tester en technical support medewerker mag ik het ontwikkelteam van BeeFinity versterken. Met een achtergrond in de hardware engineering breng ik de verbinding tussen de gebruikers en de ontwikkelaars. Bij Yellax is er altijd tijd en bereidheid om met je mee te denken. Zo stelde Yellax mij in staat om mijn deeltijdopleiding te combineren met een afwisselende baan.

Rick van Alem

Rick van Alem

Ontwikkelaar

Ik werk als software ontwikkelaar aan BeeFinity. Mijn werkzaamheden zijn gelijk aan die van een full stack developer. Dit houdt in dat ik zowel aan de front-end als de back-end van de applicatie werk, al gaat mijn voorkeur uit naar de back-end ontwikkeling.

Tijdens de ontwikkeling van BeeFinity wordt er via de Scrum methodiek gewerkt, zodat er snel gereageerd kan worden op vragen en verzoeken. Ook is er altijd ruimte om eigen ideeën aan te dragen voor nieuwe functionaliteiten. Doordat de applicatie nog volop in ontwikkeling is wordt hier altijd naar geluisterd.

“Het begeleiden en helpen van onze klanten om de data-kwaliteit van de artikelen te verbeteren is een grote uitdaging. Wanneer de resultaten hiervan zichtbaar worden geeft dit mij een voldaan gevoel.”

Martijn de Kwant

Hardware consultant

“Geweldig om onderdeel te zijn van deze reis met als doel het leven van de engineer eenvoudiger en leuker te maken!”

Herbert van Donselaar

Product Owner

“Door echt in de huid van de gebruiker te kruipen, kun je vanuit daar het probleem oplossen.”

Wouter Huizer

Software tester & technical support

Vragen of opmerkingen?

We doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je graag extra informatie. Neem dan contact met ons op!

Ga ook werken met BeeFinity. Maak een gratis account binnen 2 minuten en ervaar de voordelen

Probeer gratis voor 30 dagen →