Eén platform waarin alle artikelen gestructureerd en eenvoudig vindbaar zijn

BeeFinity biedt één platform waarin alle engineering productdata van jouw organisatie samenkomt. De producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken. Meer weten? Bekijk de onderstaande video’s.

              BeeFinity in 2 minuten:

Online zoeken en downloaden

Vul jouw catalogus eenvoudig met online producten die onder andere beschikbaar zijn via 2BA. 2BA verzamelt technische gegevens en handelsinformatie van producenten en groothandels uit de installatiebranche. Een database met al meer dan 3 miljoen producten!

Producten naar Eplan overhalen

De productgegevens in BeeFinity wissel je probleemloos uit met bekende CAD applicaties. Jij bent ‘in control’ om gegevens naar de gewenste velden te sturen. Zo creëer jij in één keer eenduidigheid over alle aanwezige producten en fabrikanten.

Zoeken, filteren en sorteren

BeeFinity maakt het zoeken van producten makkelijk. Zoek op typenummer of op basis van eigenschappen zoals je in webshops gewend bent. Naast zoeken, vergelijk je ook moeiteloos producten met elkaar. Onafhankelijk van de fabrikant.

Excel-gebaseerd importeren en verrijken

Maak en vul eenvoudig productgegevens aan doormiddel van bekende uitwisselingsformaten zoals JSON, XML en Excel. Hergebruik bestaande gegevens of wissel de data uit met een ander systeem.

Artikelen vergelijken

Vergelijk producten tijdens het zoeken van het juiste product. Onafhankelijk van de fabrikant.

Description builder

Door de Description builder zijn inconsistentie in omschrijvingen en typefouten verleden tijd! Genereer automatisch benamingen en omschrijvingen volgends jouw eigen structuur. Definieer met de Description builder regels die omschrijvingen vormen met de kenmerken van producten.

Bulk edit

Jij hebt de volledige controle over jouw catalogus. Verbeter of vul gegevens aan om fouten tijdens engineering te voorkomen. Creëer eenduidige productinformatie over alle fabrikanten heen.

Classificatie

Door gebruik te maken van geclassificeerde producten, vul je gegevens overzichtelijk en eenduidig in. Dit maakt het vergelijken op basis van kenmerken mogelijk. De basis classificatie is gebaseerd op ETIM en is uit te breiden door de gebruiker.